HTML

Zöldblog.hu

Közlekedés, háztartás, energetika, úgy, hogy a bálnák sokáig dalolhassanak az érintetlen őserdőkben.

Linkblog

Friss topikok

Van-e vészfék az olajalapú civilizáció vonatján?

2013.04.29. 22:01 RT76

Megbolondultunk, üzletet nyitunk. Napelemek, LED-lámpák, elektromos járművek Budakeszin, csak tessék, csak tessék!

Címkék: napelem elektromos kerékpár zoldcucc.hu

Mikor vállalkozzon az ember, ha nem recesszióban, bizonytalan jövőbeli kilátások között, tőke nélkül! Így hát a napokban megnyitjuk Budakeszin lakossági zöld technológiákkal foglalkozó bemutatótermünket, hogy segítsünk napelemes rendszereket, LED-es lámpákat, elektromos kerékpárokat és nagyobb füstmentes járműveket választani azoknak, akik ugyan hozzánk hasonlóan érzik, hogy itt az ideje zöldre váltani, amiben csak lehet, de nehezen tájékozódnak a zűrzavaros hazai zöldpiacon.

Itt, a Zöldblogon naplózzuk dolgaink alakulását, és persze ha valami érdekes zöld újdonságra bukkanunk, ami érdekes lehet a környezettudatos magyar fogyasztók számára, biopelenkától napelemes repülőgépig, arról is beszámolunk!

Egyelőre, 2013. áprilisának végén itt tartunk:

1.JPG

Ezt a Budakeszi főútján lévő ex-turit, korábban ex-kávézót béreltük ki irodának és bemutatóteremnek.

2.JPG

Egyik napelemes partnerünktől ezt a csodaszép Samsung panelt és az SMA-invertertokot kaptuk dekorációnak.

3.JPG

Az osztrák EH-Line elektromos kerékpárjairól már korábban is cikkeztem; a szembeszelet, emelkedőt, élemedett kort egyaránt kiküszöbölő szerkezetekből is van három mintapéldányunk. Egy összecsukható, egy női városi és egy masszív MTB. Lehet jönni kipróbálni!

4.JPG

LED-es mintalámpák a 12 voltos kis spottól az 5 wattos, 60-as pótló körteformán át az 50 wattos reflektorig. Becsavargattuk a nagyját az üzlet lámpatesteibe, de még kell vennem pár foglalatot egy pofás demópulthoz.

5.JPG

A "Minőségi angol ruhák" és "Netcafé" feliratok java részét már lekapirgáltuk, de az AKCIÓ marad. Akciónak mindig lenni köll, ha zöld cuccokat árul az ember, akkor is.

7.JPG

Zsuzsa, aki háztartási vonalon zöldült be úgy mára, mint én a közlekedés terén, a pókháló-dekorációt távolítja el épp kíméletesen. (A felvételek készítése során egy póknak sem esett bántódása.)

Még várjuk a kartonpapír-bútorokat foteltől polcos szekrényig, hamarosan hozzuk a papír- és szemkímélő Ebook-olvasókat, a víztakarékosságot segítő perlátorokat, építjük a http://zoldcucc.hu oldalt rendületlenül, de addig is, ha 10 és 16 óra között valaki Budakeszin jár, nézzen be hozzánk nyugodtan. Hátha már most is tudunk mutatni valami érdekeset!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zold.blog.hu/api/trackback/id/tr205253461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása