HTML

Zöldblog.hu

Közlekedés, háztartás, energetika, úgy, hogy a bálnák sokáig dalolhassanak az érintetlen őserdőkben.

Linkblog

Friss topikok

Van-e vészfék az olajalapú civilizáció vonatján?

2013.05.14. 15:01 RT76

Nyit a ZöldCucc, elkészültek a cégtábláink

Címkék: zoldcucc.hu

Íme, ma reggel óta így néz ki a Budakeszi, Fő utca 188. alatti ingatlan:

IMG_3252.JPG
A reklámtáblákat örököltük a turitól, ami előttünk működött itt, és a helyi kis dekorműhelyben ragaszttattunk új feliratokat rájuk. Egy kicsit lefagytam, mikor megláttam, hogy a két domború panel alján a "www.zoldcucc.hu url" felirat szerepel, de szerencsére a megrendelőből kissé felkészületlenül kimásolt u, r és l betűk könnyen lejöttek. Ezért nincs pont középen a webcímünk, de hát ez a legkevesebb.

IMG_3256.JPG
Ellenben az íves, belülről (majd) megvilágított táblák keretbe illesztésekor hamar rájöttem, miért bízta inkább rám ezt a munkafázist a címfestő néni. Olyan szépen pattant ketté a plexilap az első, enyhe fúróhegy-nyomásra, hogy öröm volt nézni. Szerencsére alig látszik balf@szságom nyoma, pláne, ha kicsit oldalról, hunyorítva és legalább három méterről nézzük...

IMG_3253.JPG

Szóval itt vagyunk, várunk szeretettel minden érdeklődőt, aki tanácsot kér napenergia, szélenergia hasznosításával kapcsolatban, szeretne fűtés helyett világítani lámpáival, vagy kipróbálna egy (két, három) elektromos kerékpárt, netán kíváncsi az újrahasznosított papírból készült bútorokra. Hétköznapokon tíztől négyig biztosan ügyelünk, de valószínűleg kicsit korábban és később is itt sertepertél valamelyikőnk.

IMG_3258.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zold.blog.hu/api/trackback/id/tr595299939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása