HTML

Zöldblog.hu

Közlekedés, háztartás, energetika, úgy, hogy a bálnák sokáig dalolhassanak az érintetlen őserdőkben.

Linkblog

Friss topikok

Van-e vészfék az olajalapú civilizáció vonatján?

2010.10.18. 23:35 RT76

Egy garázsban porosodik az elektromos magyar autó

A Tesla Roadster tesztje kapcsán ismertük meg Tamást, az elvetemült vállalkozót, aki gondol a jövőre. Tamás nem csak vezet egy elektromos autót, építeni is szeretne egyet. Vagy többet.

Nem egyedül pihen a Solo

Az ő nevéhez és részben pénzéhez kötődik a Solo-Duo projekt, az az elektromos autó, amit egy Antro nevű vállalkozás fejleszt Őriszentpéteren. A kocsi most egy csepeli garázsban várja, hogy sok-sok pénzt kapjon a továbbfejlődéshez.

Íme, így néz ki most a pedállal menet közben tölthető kékség:

Szénszálas műanyag kasztni Bőr és fa a belső Látványos és kényelmetlen a szárnyasajtó A kész kocsiban kívül lesz a kormány 

Hogy mikor lesz ebből a kocsiból szériamodell, nem tudni. Az ellenben már most biztos, hogy a kormány nem középen lesz, hogy ne kelljen akkor is átmászni egy ülésen, ha csak egyedül megy valahová a tulaj. A Solónál közelebb áll a megvalósuláshoz az I+Moveo fantázianevű, összecsukható, vonaton, buszon is szállítható városi villanyrobogó. Erről is beszámolunk, ha kipróbálható állapotú prototípus lesz belőle, addig csak egy apróságot osztunk meg olvasóinkkal: a dolog mégsem kamu

A bőröndrobogó eddigi fantáziafotóit elnézve arra gyanakodtam, hogy ez az egész egy sima photoshop-trükk. De nem. Azért van minden reklámképen eltakarva a fél jármű, hogy az élelmes konkurencia ne tudja lekoppintani a lényeget, a különleges csuklószerkezet kialakítását:

Antro bőröndrobogó az Őrségből

Szóval az I+Moveo készül, és ha tutira nem is a magyar piac fogja eltartani a gyárat, azért van rá esély, hogy nemsoká itthon is vásárolhasson belőle, akinek megfájdul rá a foga vagy a lelkiismerete.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zold.blog.hu/api/trackback/id/tr123154867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása