HTML

Zöldblog.hu

Közlekedés, háztartás, energetika, úgy, hogy a bálnák sokáig dalolhassanak az érintetlen őserdőkben.

Linkblog

Friss topikok

Van-e vészfék az olajalapú civilizáció vonatján?

2011.07.06. 03:38 RT76

A tudatos fogyasztásért

 

Energiatakarékossági tanácsadó irodát és interaktív bemutatótermet nyitott az ÉMÁSZ Miskolcon.

Közvetlenül megtapasztalhatók a háztartási berendezések fogyasztásában mutatkozó különbségek

 

 

 

Tovább bővíti lakossági szolgáltatásait az ÉMÁSZ: miután budapesti tájékoztató irodája népszerűnek és hasznosnak bizonyult, a csoport saját székhelyén, Miskolcon is hasonló ügyfélteret nyit. A héten megnyitott Energia Pont tanácsadó irodában és bemutatóteremben az ügyfelek interaktív modulok segítségével tájékozódhatnak a háztartási berendezések energia-fogyasztásáról, valamint az energia-megtakarítás lehetőségeiről.  Az önállóan is használható, interaktív kalkulátorok segítségével kiszámíthatják saját háztartásuk éves energiafogyasztását, ráadásul javaslatokat kaphatnak annak csökkentésére is. A kulcsszó a személyre szabott megoldás: az iroda tanácsadói az adott ügyfeleknek leginkább megfelelő megoldásokat igyekeznek megtalálni a villanyszámla csökkentésére.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport tavaly szeptemberben nyitotta meg az első Energia Pontját budapesti székházában. Az ottani tapasztalatok szerint az ügyfelek körében nagy érdeklődésre tartanak számot a különböző számítási lehetőségek. Ezek segítségével ugyanis pontosan látható, hogy egy-egy energiatakarékossági beruházás mennyi idő alatt, és milyen mértékben térül meg az alacsonyabb számlák révén. Örvendetes, hogy számos szülő a gyermekével együtt keresi fel az irodát, így az a fiatalok környezettudatos nevelésében is szerephez juthat. Az érdeklődés várhatóan Miskolcon is a fővárosihoz hasonlóan nagy lesz, mivel a cég Észak-Magyarországon mintegy 700 ezer háztartást lát el villamos energiával.

Melyik varázsszó mit takar: alternatív energia egyszeregy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zold.blog.hu/api/trackback/id/tr673154940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása